May

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında ilkokul ve anasınıfı öğrencilerimiz bugün "Davul Zurna 1,2,3" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında  öğrencilerimiz bugün "Çömel Kurtul" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü tüm sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında ilkokul öğrencilerimiz bugün kendi yapmış oldukları çemberleri kullanarak "Çember Çevirme" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü tüm sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz bugün "Çatlak Patlak" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü anasınıfı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında ilkokul öğrencilerimiz bugün "Burik" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü tüm sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

3/A ve 3/B sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde atık maddeleri kullanarak yapay çevre tasarladılar. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tören Programının her safhasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller Projesi Kapsamında okulumuzda 23 Nisan temalı Resim Yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Sayın Murat İLARSLAN tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Bu özel günde ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz sergiledikleri yarışmalarla hem eğlendiler hem de izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.

Nis

Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları oyunları sergileyerek doyasıya eğlendi.

Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında ilkokul öğrencilerimiz bugün "Bızbız" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü tüm sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz bugün "Balık Ağı" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü tüm sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Yüzyüze 100 Çocuk  Oyunu Kapsamında ilkokul öğrencilerimiz bugün "Ankara Pinokyo" oyununu öğrendiler ve oynadılar. Emeklerinden ötürü tüm sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

3/B sınıfımız bugünden herkesin bayramını kutlayarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Biz de onların nezdinde tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve ülkemizin Ramazan Bayramını en içten dileklerle tebrik eder, sağlık dolu nice bayramlar dileriz. Hayırlı bayramlar.