BALIKESİR / SINDIRGI - Yüreğil İlkokulu

Şbt

3/B sınıfımız okulda sinema günü etkinliği düzenlendi.

Şbt

3/B sınıfımız Fen Bilimleri dersinde her sesin bir kaynağının olduğunu ve sesin titreşimler sonucunda oluştuğunu yaptıkları çalışmalarla öğrendiler.

Şbt

Değerler Eğitimi Şubat Ayı "Temizlik" değeri kapsamında 3/B sınıfımız en temiz sınıf seçilerek Okul Müdürü Murat İLARSLAN tarafından ödüllendirildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Atasözü ve Deyimleri" Resimlendirme-Boyama Etkinliği kapsamında öğrencilerimiz güzel etkinliklerde bulundular.

Şbt

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencilerimiz tarafından "Atasözü ve Deyimlerimiz" canlandırma yöntemiyle ele alındı.

Şbt

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerimiz tarafından "Atasözü ve Deyimlerimiz" yapılan canlandırma ve modelleme yöntemiyle ele alındı.

Şbt

3/A sınıfı Öğrencilerimiz Atasözleri ve Deyimlerimizi drama yöntemiyle canlandırdılar.

Şbt

3. Sınıf Hayat Bilgisi dersinde öğrencilerimiz hazırlanan materyaller ile Trafik Işıkları ve Levhaları konusunda bilgi sahibi oldu.

Şbt

Hayat Bilgisi dersi "Sağlıklı Besleniyorum" konusu kapsamında  3/A ve 3/B sınıfı öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu kahvaltı etkinlikleri tertiplendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında "Deyimler ve Atasözleri Okumalari" Anlat Bakalım Etkinliligiyle  güzel anlara sahne oldu.

May

Kaymakamımız Sayın Didem DİNÇ ÖZAY okulumuzu ziyaret etti. Ziyareti kapsamında kendilerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muzaffer ÇAKIR ve Okul Müdürümüz Sayın Murat İLARSLAN eşlik etti.