BALIKESİR / SINDIRGI - Yüreğil İlkokulu

Ara

Aralık Ayı "İnsan Hakları ve Adalet" Değeri Kapsamında tören düzenledik ve pano çalışması yaptık.

Ara

Aralık Ayı "İnsan Hakları ve Adalet" Değeri Kapsamında hazırlayıp çıkardığımız broşürler okulumuz öğrenci, öğretmen ve velilerine dağıtıldı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası birbirinden güzel etkinlikler ile okulumuzda kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Çocuk Şiirleri Antalojisinden şiirler okuyarak bu şiirlerden üç kelime seçerek afiş hazırladılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Öğrencilerimize Türk Masalları okutularak bu masallar kapsamında resim çizmeleri istendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfımızda etkileşimli kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Atatürk'ü Anma Töreni gerçekleştirildi.

Ekm

İlimiz AFAD ekip personelleri tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine Afet ve Acil Durum Yönetimi ile ilgili eğitimler verildi. AFAD ekip personellerine emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Sındırgı İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuza bilgilendirici afişler asıldı.

Ekm

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince öğrencilerimize hijyen, ağız-diş sağlığı, davranışsal bağımlılık, sağlıklı beslenme, diyabet, fiziksel aktivite, çevre sağlığı konularında eğitim verildi. Sağlık personellerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Okulumuzla ilgili tüm gelişmeleri ve eğitim-öğretime dair tüm haberleri instagram sayfamızdan takip edebilirsiniz.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Okulumuzda

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumda bilim farkındalığını ve popüler bilim okuryazarlığını artırmayı hedefleyen etkinliklerdir.

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak için TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında 13 Ekim Cuma günü okulumuzun ev sahipliği yaptığı "Yeşil Enerji ve Yenilenebilir Enerji" konulu etkinlik Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Adem DALCALI tarafından öğrencilerimize sunulmuştur. Okulumuzda bilimsel anlamda böyle bir etkinliği gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.Okul idaresi olarak öğrencilerimizin bilim insanları ile buluşmalarını ve onları rol model almalarını çok önemsiyoruz. Bize bu güzel bilgi atmosferini sağlayan TÜBİTAK'a, değerli bilgilerini bizimle paylaşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim üyesi  Doç.Dr.Adem DALCALI  hocamızı ve emeği geçen tüm hocalarımıza okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri adına emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Yüreğil İlkokulu öğrencilerimizin küçük parmaklarından çıkan "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" Temalı Sanal Resim Sergimiz

Sanal Resim Sergimizin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuzun elektrik tesisatı yenilendi.

Eyl

Okulumuz öğrencilerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından Mobil Trafik Eğitim Aracı ile trafik eğitimi verildi.