Mrt

Geleceğe Mektuplar Projemiz kapsamında öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini mektupta özgürce ifade edebilmeleri sağlamak, yazım dilini geliştirmek  ve geleceğe dair hayallerini kağıtlara dökmek maksadıyla yazılan mektuplar korunaklı kapsül içerisinde yıllar sonra açılmak üzere toprağa gömüldü. Emeklerinden ötürü Özgür GÜLAK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz tarafindan Tematik Kelime Kartları faaliyeti ile ilgili meyve-sebze kartları etkinliği yapıldı.

Mrt

İYİLİK KUTUSU Projesi ile karşınızdayız. Öğrencilerimize iyilik yapma davranışını kazandırmak, ögrencilerimizde "ben" duygusu yerine "biz" bilincini yerleştirmek, örnek davranışlar sergilenerek diğer öğrenci ve velileri de etkileyerek yakın çevremizde de bu duyguları oluşturmak amacıyla yaptığımız iyilikleri iyilik kutusunda paylaşıyoruz ve İYİLİK OKULU oluyoruz.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimizden "Yürüyen Renkler" deney çalışmaları.

Mrt

Okulumuzdaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Hikaye Yazma Yarışması- Zeynep İLAL(3/A)

23 Nisan Resim Yarışması-Gizem DEMİRCAN(2/A)

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması-Beyza ADIŞEN(3/B)

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı okulumuzda yapıldı.

"O şiir bir daha yazılamaz.Ben de yazamam. Onu yazmak için o günleri görmek, o günleri yaşamak lazım. O şiir artık benim değildir. O milletin malıdır. Allah, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mehmet Akif ERSOY

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize özgüven aşılamak, topluluk karşısında rahat konuşabilmeleri için teşvik etmek, çevre ile iletişim kurma becerisi kazandırmak, duygu, düşünce ve isteklerin ifade edilmesini sağlamak amacıyla Serbest Kürsü projesi uygulandı. Bu projede kapsamında öğrencilerimiz istedikleri konuda konuştu,şarkılar söyledi, metinler okuyup fıkralar anlattı.

Kadına El Kal-Ka-Maz!

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvaları kapsamında okul seçmelerimiz yapıldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

''Trafik Dedektifleri Projesi'' kapsamında Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi verildi.

Mrt

Trafik Kurallarına Uymanın Gerekliliği sınıf öğretmenimiz tarafından istansyon çalışması ile anlatıldı. Sinem öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Beslenme Dostu Okul, Dürüstlük Dolabı Projemiz kapsamında öğrencilerimiz okul saatlerinde hem sağlıklı besleniyor hem de denetimsiz alışveriş yaparak dürüstlük değerini gerçekleştiriyor. Toplanan paralarla  ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımda bulunuyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda personel tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.Tatbikat neticesinde öğrencilerimiz acil toplanma alanına alınarak olası bir depremde can ve mal kaybının en aza indirilmesi konusunda alınacak tedbirler ile ilgili bilgilendirildi.

Mrt

Şubat ayını Okuma Bayramı ile kapatıyoruz. 28 öğrencimiz okumaya geçerek bizleri gururlandırdılar.Tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, emeklerinden ötürü öğretmenimiz Mustafa Süleyman DOĞAN'a teşekkür ederiz.