BESLENME DOSTU OKUL

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hergün sağlıklı beslenme için meyve tüketiyor.Öğrencilerimiz küçük yaşta sağlıklı beslenme konusunda bilinçleniyor.Bu yaşlarda kazandıkları sağlıklı beslenme alışkanlıklarını hayatları boyunca sürdürmelerini temenni ediyoruz.

Kas

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında Öğrencilere düzenli fiziksel aktive alışkanlığını kazandırmak amacı ile her gün derse girmeden önce okulun bahçesinde öğretmenler eşliğinde sabah sporu ve yürüyüş yapıyor. Spor yapan Öğrenciler derslere daha zinde girmesi sağlanıyor.

Kas

Yüreğil  İlkokulu  öğrencileri "Obezite ile Mücadele" projesi kapsamında her Cuma  meyve yeme etkinliği düzenliyorlar. Bu şekilde sağlıklı beslenme ve meyve tüketimi konusuna dikkat çekilerek öğrencilerin farkındalık düzeyi arttırılıyor.