Yüreğil İlkokulu

YÜREĞİL MAH. KARACALAR1 CAD. YUREGIL ILKOKUL BLOK NO 1 SINDIRGI / BALIKESİR
Vizyon
Biz Yüreğil İlkokulu olarak istiyoruz ki ; •Okulumuzda eğitim-öğretim bir bütün olarak ve temel ihtiyaçlarımız olarak kabul edilsin. •Okulumuzda okul-aile öğrenci işbirliği kurulsun. •Okulumuzda her veli, öğrencilerimize türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin. •Okulumuzda yönetici, öğretmen, öğrenci tüm bireyler birbirlerinin öğrenme ve gelişmesine yardımcı olsun • •Okulumuzda sevgi-saygı örüntüsü herkesin yaşamına yansısın. •Çalışmalarımızda endişelerimizin yerini, öz güven duygumuz doldurup, bizi başarıya yönlendirsin. •Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye daha güzele, hatta en mükemmele ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz Yüreğil İlkokulu olarak ; •Bütün öğrencilerin eğitim-öğretim hizmetlerini bir bütün olarak görmelerini sağlamak. •Öğrencilerimizin birbirlerine ve tüm çevrelerine saygılı sevgili davranışlar sergilemelerini sağlamak. •Öğrencilerimizi bilgi çağında teknolojinin gereklerine uygun bir şekilde yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak. •Öğrencilerimizin tüm zeka tiplerinin sürece katıp, kendi zeka tiplerine uygun faaliyetler göstererek çalışmalarını desteklemek. •Demokrasinin tüm işlevsel fonksiyonlarını işe koşarak kendine güvenen bireyler yetiştirmek. •Özgür birey, özgür sınıf okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. •Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösteri olarak görmek. •Öğrencilerimizi, Öğretmenlerimizi, Yöneticilerimizi yeni yıllara hazırlamak. •Okulumuzda yaparak-yaşayarak öğrenmeyi ilke edinen, düşünen ve sorgulayan bir okul gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.
...
09:00/14:45
Ulaşım
ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.ÖĞRETMEN SERVİSİ YOKTUR.ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARIYLA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.MAHALLEDE YOLCU TAŞIMASI YAPAN 2 ARAÇ BULUNMAKTADIR.
SERVİS YOKTUR.
MAHALLE
İL MERKEZİNE 84 KM ,İLÇE MERKEZİNE 21 KM UZAKLIĞINDADIR.
Geleneksel Çocuk Oyunları
Zeka Oyunları